Pentru a oferi eleganță și rafinament bijuteriilor tale, optează pentru un proces de înfrumusețare atât de apreciat în lumea accesoriilor de lux: placarea cu aur. La Constantin Silver, avem expertiza necesară pentru a transforma orice piesă obișnuită într-un adevărat simbol al rafinamentului, folosind metodologia de placare cu aur 18 k.

O parte din ceea ce facemCe este placarea cu aur?Placarea cu aur reprezintă aplicarea unui strat subțire de aur pe suprafața unui metal mai puțin nobil, cu scopul de a îmbunătăți aspectul estetic și a oferi o protecție suplimentară. La Constantin Silver, noi placăm cu aur 18 k bijuteriile, asigurându-ne că rezultatul final strălucește de frumusețe și calitate.Procesul de placare bijuterii cu aurMetoda de placare pe care o utilizăm la Constantin Silver este una dintre cele mai moderne și eficiente. Folosim o tehnică care presupune mai multe etape esențiale:

1. Curățarea preliminară – Acest prim pas este crucial. Bijuteria este curățată meticulos pentru a elimina impuritățile care ar putea influența aderența stratului de aur.

2. Pregătirea de bază – O etapă intermediară unde bijuteria este tratată cu diverse soluții chimice pentru a asigura o aderență optimă a stratului de metal prețios ce urmează să fie aplicat.3. Placarea efectivă -Efectuăm placarea cu aur 18 k printr-un proces electrochimic denumit electroplacare. În acest stadiu, bijuteria este imersată într-o soluție conținând particule de aur, iar prin folosirea curentului electric, particulele se depun pe suprafața metalului de bază, formând un strat uniform și strălucitor.

4. Finisarea – Ultimul pas implică o lustruire minuțioasă, care conferă bijuteriei finisajul dorit și un aspect de aur masiv.Pasiune pentru perenitateLa Constantin Silver înțelegem importanța detalilor și a calității în arta placării bijuteriilor cu aur. Angajamentul nostru este să garantăm nu doar un strălucire de moment, ci o frumusețe durabilă care să traverseze timpul.

Alegeți Constantin Silver pentru experiența impecabilă în placare cu aur 18 k și transformați-vă bijuteria într-un obiect de artă ce emanează lux și eleganță. Contactați-ne pentru a discuta despre posibilitățile oferite și pentru a vă bucura de bijuterii rafinate, rezultate din măiestria și dedicarea noastră.

Un comentariu la „Placare cu aur a bijuteriilor și ceasurilor”

Lasă un răspuns