Reparatii Bijuterii

În universul strălucitor al bijuteriilor, fiecare piesă poartă în sine o poveste, o amintire sau, pur și simplu, strălucirea unui moment de bucurie. De la lănțișoarele subțiri, care adaugă un strop de eleganță oricărei ținute, la inelele care simbolizează legături eterne, fiecare bijuterie este o mărturie a frumuseții și a rafinamentului. Cu toate acestea, chiar și cele mai prețioase obiecte pot suferi în timp: lănțișoare se rup, inelele se deformează sau devin prea strâmte ori largi, iar cerceii își pierd strălucirea ori se despart de perechea lor.
Aici intervin serviciile profesionale de reparații bijuterii, un domeniu în care precizia și atenția la detalii sunt la fel de prețioase ca aurul și argintul pe care le remanufacturăm. Fie că este vorba de lipirea unui lănțișor rupt, ajustarea dimensiunii unui inel pentru a se potrivi perfect pe deget, sau mărirea și micșorarea brățărilor pentru a se mula armonios pe încheietura mâinii, fiecare intervenție asupra bijuteriilor tale este o operă de artă în miniatură.
Expertiza noastră în redimensionarea bijuteriilor și micsorarea lanțurilor transformă orice ajustare într-un proces meticulos care readuce frumusețea inițială a obiectului prețios. De aceea, fiecare reparație este tratată cu cea mai mare grijă, pentru ca bijuteriile tale să își recapete splendoarea și să continue să îți îmbogățească viața cu strălucire și eleganță.

Tarife reparații bijuterii

 1. Lipire bijuterii (lanturi, cercei, bratari, anouri etc): 25 – 100 Ron Lipitura (in functie de complexitatea reparatiei sau  cat aur se consuma, aurul este inclus in pret)
 2. Fixare pietre: 15-100 Ron/bucata.  (in functie de marimea pietrei schimbate, piatra este inclusa in pret)
 3. Gravare litera normala:    3 Ron/litera.
 4. Gravare litera caligrafica: 4 Ron/litera.
 5. Curatare bijuterii, slefuire, lustruire, polisare: 50 – 100/obiect.
 6. Curatare spatii mici bijuterii cu aparatura performanta: pret stabilit in functie de fiecare lucrare. 35-50 ron /obiect
 7. Indreptare bijuterii deteriorate, recalibrare etc.: 25 – 50 Ron/obiect.
 8. Marire prin intindere verighete sau  inele: 25 – 100 Ron/nr. masura.
 9. Marire prin adaugare de aur verighete sau inele: de la 80 ron/obiect (aurul adaugat  in plus se plateste separat )
 10. Modificare/micsorare marime inele sau verighete: 25 – 50 Ron/marime
 11. Verificare aur: 5 ron/obiect.
 12. Schimbare incuietori bijuterii: 40 – 100 Ron/bucata. (daca exista diferenta de gramaj in plus, se plateste  aurul separat)
 13. Fabricare za sau anou: 35 Ron/manopera + pretul aurului adaugat.
 14. Realizare sau traforat litere pentru nume: pret negociat in functie de cate litere este format numele
 15. Realizare sau traforare  litere sau forme cu anouri tip pandant pentru lanturi  50-100 Ron/manopera  pe litera (aurul se plateste separat)
 16. Realizare aplicatie de argint pentru verighetele de la nunta de argint: intre 100 si 500 Ron/perechea.
 17. Schimbare sau reparare nituri rupte: 50 – 100 Ron/manopera nit. (in functie de cat aur se consuma la schimbarea nitului)
 18. Cantarire bijuterii: 5 Ron/obiect.
 19.  Argintare, rodinare, aurire bijuterii: În funcție de gramaj obiect/ nu mai puțin de 50 Ron
 20. Reparatii speciale cu sudura PUK4 in argon sau laser  100 Ron/ obiect

Views: 384